CJ Vaslui oferă 2,2 milioane de lei pentru modernizarea azilului de bătrâni din Cimișlia

CJ Vaslui oferă 2,2 milioane de lei pentru modernizarea azilului de bătrâni din Cimișlia

Președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, și președintele Consiliului Județean Vaslui din România, Dumitru Buzatu, au semnat, săptămâna trecută, Acordul de finanțare a proiectului ,,Modernizarea Azilului de bătrâni și invalizi din raionul Cimișlia”.

La eveniment au mai participat: Tatiana Aramă, vicepreședintă a raionului Cimișlia pentru probleme economice, vicepreședinții Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan și Dan Marian, precum și Emilian Agafiței, șeful Direcției dezvoltare și cooperare din cadrul Consiliului Județean Vaslui.
Documentul în cauză a fost semnat în baza Acordului de Înțelegere și Cooperare între județul Vaslui și raionul Cimișlia, din 23 septembrie 2015.
Perioada de executare a acordului de finanțare este de 14 luni, proiectul având o valoare de peste 182.000 de euro, dintre care 109.000 de euro va fi contribuția Consiliului Județean Vaslui, ceea ce reprezintă aproximativ 60 la sută din valoarea totală a proiectului, diferența fiind asigurată de Consiliul Raional Cimișlia.

Octavian POPESCU

You May Have Missed