Turneul raional memorial de volei

Turneul raional memorial de volei

Secția Cultură, Tineret și Sport a Consiliului Raional Cimișlia a organizat și desfășurat ultimul act competițional sportiv al anului 2021. Este vorba de Turneul raional de volei (masculin și feminin) în memoria ex-președintelui raionului Cimișlia, Ivan Veverița și a antrenorului de volei Mihail Stoianov, la care au participat 10 echipe din localitățile cimișliene.

Competițiile, care au durat câteva ore, au fost interesante și impresionante. Campioni și premianți la categoria masculină au devenit voleibaliștii din orașul Cimișlia, care au fost urmați de tinerii sportivi de la Liceul teoretic cu profil sportiv (LTPS) din Lipoveni, pe poziția a treia situându-se echipa din satul Porumbrei; printre echipele feminine s-au evidențiat voleibalistele de la Școala Sportivă Cimișlia. Pe locul II s-a clasat echipa primăriei orașului Cimișlia, iar pe locul III – sportivele de la Liceul cu profil sportiv din Lipoveni. Au fost menționați și cei mai buni atacanți ai turneului: Nicolae Burdujan (Cimișlia), Ion Popușoi (Cimișlia), Ion Jalbu (Lipoveni) și Dumitru Jalbu; la femei, cele mai bune atacante au fost nominalizate Onorina Hohlov (Cimișlia), Anastasia Berezov (Cimișlia) și Victoria Țurcanu (Lipoveni). Învingătorii au fost distinși cu diplome de merit, cupe transmisibile și premii bănești.
În deschiderea turneului, participanții au fost salutați de vicepreședintele raionului, Vadim Torgai, care în cuvântul său de felicitare a subliniat semnificația competițiilor consacrate memoriei regretaților susținători și promotori ai voleiului în raion. Felicitări echipelor învingătoare, tuturor participanților, la mai mult și la mai mare!

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed