O echipa de moldoveni a castigat marele premiu la Hacking Big Numbers by Veridion

O echipa de moldoveni a castigat marele premiu la Hacking Big Numbers by Veridion

Veridion anunță realizarea excepțională a echipei AIsite, marea câștigătoare a primei ediții a hackathonului Hacking Big Numbers, care a avut un total de premii acordate de 13000 de euro. După trei zile intense de codare, în mijlocul unei competiții acerbe cu alți 50 de participanți talentați, împărțiți în 14 echipe, echipa AIsite a reușit să se distingă prin soluția Web Pilot – o soluție complet automată pentru modernizarea site-urilor învechite de pe internet.

Echipa care a obținut atât premiul cel mare, cât și bounty-ul pentru Website Generation Challenge, în valoare totală de 7.500 de euro, este alcătuită din Brînză Ana-Maria, Speianu Dana, Vadim Ciobanu, Ion Moșnoi și Vasile Rotaru, toți din Chișinău.

De remarcat este faptul că acești tineri talentați au participat la competiție împreună cu alți membri din cadrul organizației IA în Acțiune, o comunitate dedicată tehnologiei AI din Republica Moldova, condusă de Dragomir Catariu, demonstrând cât de fructuoasă poate fi colaborarea transfrontalieră în domeniul tehnologiei.

Echipa a utilizat extensa bază de date Veridion pentru a dezvolta un website impresionant pentru o companie. Au examinat în profunzime serviciile și ofertele specifice ale companiei, utilizând aceste informații ca ghid pentru o revizuire completă a designului website-ului. Cu ajutorul modelelor de limbaj avansate, au creat o secțiune principală dinamică, personalizată cu titluri, sloganuri și apeluri la acțiune adaptate identității unice a companiei, toate bazate pe conținutul relevat din datele Veridion. Astfel, utilizând tehnici avansate de recuperare semantică, au identificat cei mai importanți cinci competitori ai companiei, ceea ce i-a ajutat să se diferențieze în piață.

În etapa finală, au aplicat o altă etapă de modele de limbaj extinse pentru a genera descrieri unice care să evidențieze compania în comparație cu concurența. Acest proces a rezultat în crearea unui conținut mai potrivit, inclusiv secțiuni personalizate de întrebări frecvente și cuvinte cheie. Utilizarea inovatoare a datelor Veridion și a modelelor de limbaj extinse a condus la crearea unui website vizual atractiv și bogat în conținut, transformând eficient prezența online a companiei prin intermediul datelor Veridion.

În plus față de premiul cel mare, alte patru echipe au fost remarcate pentru realizările lor excepționale, câștigând bounty-uri în valoare de 500 și 1.500 de euro. Soluțiile inovatoare propuse au vizat o gamă largă de domenii, incluzând clasificarea URL-urilor, prognoza vânzărilor pentru comercianții online, generarea de logo-uri, maparea industriilor și descrierea companiilor în cinci cuvinte.

„Hacking Big Numbers Hackathon a fost o experiență de neuitat și sunt impresionat de nivelul de angajare și de ingeniozitatea participanților. Nu doar că s-au ridicat la înălțimea provocărilor, ci au depășit toate așteptările, aducând soluții inovatoare în diverse domenii de activitate. Pentru ediția viitoare, avem planuri și mai mari: vom aduce mai mulți parteneri care să aducă provocări noi și seturi de date, vom mări recompensele și vom oferi consultanță de la experți în învățarea automată și inteligența artificială – vom avea și toată echipa de ML din Veridion prezentă, hands-on, cu echipele. Așadar, pregătiți-vă pentru un val de provocări, inovații și oportunități de networking. Suntem încântați să vă invităm să rămâneți conectați și să fiți parte din această experiență unică!” – a declarat Cosmin Pîrvu, Startup Program Manager la Veridion.

De altfel, cei care doresc să fie la curent cu următoarele ediții, se pot înscrie la newsletter-ul dedicat Hacking Big Numbers: https://tinyurl.com/HackingBigNumbers-newsletter

Veridion este un startup românesc care inovează la nivel global în domeniul tehnologiei de inteligență artificială, fiind specializat în furnizarea de date de business. Pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră în cadrul Veridion, vizitați https://veridion.com/careers/

Despre Veridion

Veridion este un furnizor de date de nouă generație specializat în date firmografice, care menține o bază de date actualizată săptămânal de peste 80 de milioane de profiluri de companii. Datele lor acoperă fiecare aspect al unei afaceri, de la identificare, locații și clasificare la oferte de produse, subiecte ESG și multe altele. Veridion utilizează tehnologie avansată de ‘scraping’ și învățare automată (machine learning) pentru a înțelege peisajul de afaceri în continuă expansiune și pentru a oferi datele rezultate prin API-uri adaptate pentru echipele de ‘data science’, permițând luarea deciziilor de business la scară. Anul acesta Veridion a obținut o finanțare de 6 milioane de dolari din partea unor fonduri europene de investiții, valoarea totală a finanțărilor obținute de la investitori de venture capital ridicându-se la 7,5 milioane de dolari în prezent.

You May Have Missed