Au fost premiați mai mulți elevi din Cimișlia pentru participare la meciurile amicale de fotbal, prin proiectul „Fotbal în școli”

Au fost premiați mai mulți elevi din Cimișlia pentru participare la meciurile amicale de fotbal, prin proiectul „Fotbal în școli”

Astăzi, 18 mai, a avut loc înmânarea diplomelor de participare de gradul I,II,II pentru clasele a III și a IV de la Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Cimișlia, pentru participare la meciurile amicale de fotbal, prin proiectul „Fotbal în școli”.

Proiectul a fost dezvoltat și promovat de către profesorul de educație fizică – Vasile Bejan , directorul adjunct – Moraru Lilia, Margin Natalia și Tamara Prisacaru.

Talentații fotbaliști au fost îndulciți și cu medalii din ciocolată. La premieră a fost prezent primarul orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, directoarea Instituției Publice Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”-Tatiana Comerzan; directorul edificiului sportiv orășenesc Cimișlia-Vasile Iepure și specialistul în probleme cultură, tineret și sport-Hrițcu Veronica.Din partea administrației publice locale s-au oferit în dar, mingi de fotbal pentru echipele finaliste.

„Felicitări tuturor participanților și îndemnăm ca fotbalul să fie în continuă dezvoltarea, fiindcă orașul Cimișlia are o perspectivă bogată de creștere a domeniului sportiv!” – a transmis Primăria orașului Cimișlia într-o postare pe Facebook.

sursa: Facebook/ Primăria Cimișlia

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed