Locuri de frunte la un concurs internațional pentru elevii claselor primare și cadrele didactice din Liceul Teorectic „Mihai Eminescu” din Leova

Locuri de frunte la un concurs internațional pentru elevii claselor primare și cadrele didactice din Liceul Teorectic „Mihai Eminescu” din Leova

Al doilea an consecutiv elevii claselor primare din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Leova se bucură de locuri de frunte în cadrul Concursului Internațional „Jurnal de toamnă”. Astfel, rezultatele mult așteptate a ediției date au bucurat elevii.

Concursul a constat în realizarea unor creații la tema toamnei, astfel, în perioada septembrie – noiembrie 2020 elevii claselor primare împreună cu doua învățătoare au realizat creații diverse. Concursul a presupus patru secțiuni: desen, fotografie, compoziție plastică și creație proprie.

Elevii premiați au fost ghidați de două învățătoare: doamna Pricochi Ecaterina, deținătoare a unei diplome de participare și a Premiului II și doamna Deliu Aliona deținătoare a unei diplome de participare și a Premiului I.

Astfel, elevii au reușit să obțină următoarele premii:
1. DELIU Cosmin – Premiul III
2. BUDEI Tatiana – Premiul I
3. NICORICI Adrian- Premiul III
4. CAZACU Alexandru – Premiul I
5. GALETNIC Gabriel – Premiul II
6. GROSU Dragoș – Premiul II
7. JAPALĂU Danila – Premiul I
8. PRIȚCAN Natalia – Premiul I
9. PRIȚCAN Maria – Premiul I

Administrația liceului se bucură de rezultatele elevilor și a învățătorilor, urându-le mult succes și inspirație.

Concursul a fost organizat de Asociația Cultural – Științifică „Pleiadis” din Iași, România în parteneriat cu Școala Raională de Arte Plastice „Nicolae Moisei” din Telenești, Republica Moldova.

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed