<strong>Jurământ de credință față de România, în minim o lună, cu doar 350 de lei la Cahul</strong>

Jurământ de credință față de România, în minim o lună, cu doar 350 de lei la Cahul

Mai mult de un milion de moldoveni au redobândit cetățenia română și se bucură de beneficiile documentelor românești. Dacă locuiești la sudul țării și ai nevoie de ajutor în obținerea cetățeniei românești, soluția este chiar lângă tine.

Compania JustConsult – lider pe piața din Republica Moldova în acordarea consultanței juridice în procesul de redobândire cetățenie română pentru moldoveni, acum este prezentă în Cahul. 

În filiala JustConsul Cahul, la fel ca și în oficiul central din Chișinău, poți beneficia de orice serviciu legat de redobândirea cetățeniei române sau de perfectare a actelor românești.  

Serviciile sunt accesibile ca preț și sunt acordate doar cu respectarea cerințelor legale. Compania oferă garanții de executare a fiecărui angajament.  

Jurământ într-o lună cu 50% reducere 

JustConsult ajută locuitorii din sudul țării să obțină mai rapid cetățenia română. Doar în perioada 7 decembrie –  vino la oficiul din Cahul și obține o programare la jurământ de credință cu o reducere de 50% din cost, adică la un preț de 350 de lei.

Consultanții companiei te vor programa rapid pentru a depune jurământul în minim o lună.

JustConsult are o istorie și experiență de aproape 20 de ani. Compania oferă soluții pentru cazuri de orice complexitate, iar succesul este determinat de faptul că toate procedurile sunt parcurse legal, fără înșelăciuni sau ocoliri de lege.  

Garanția executării impecabile a angajamentelor este oferită prin contractul de prestări-servicii, dar și bonul fiscal, eliberat pentru fiecare plată. De asemenea, JustConsult garantează siguranța datelor personale, care îi sunt furnizate.  

  De ce să aștepți 3 sau 4 ani pentru a obține cetățenia română, când poți avea ordinul în 10 -15 luni?

Norocoșii care au ajuns la etapa jurământului de credință, cu certitudine, vor spune că cea mai complicată și îndelungată etapă este cea de soluționare a cererii de redobândire a cetățeniei române la ANC. Așteptarea este de 3 sau chiar 4 ani. Unii așteaptă chiar 5 ani emiterea Ordinului ANC.

Dacă nu ai timp sau nu dorești să aștepți 4 ani să-ți fie acordată cetățenia română, află că unica modalitate legală  de a grăbi acest proces este prin judecată cu ajutorul unui avocat.

JustConsult-Cetățenie Română oferă acest serviciu clienților săi. Pentru a solicita serviciul cetățenie română în 15 luni nici nu este necesar să te deplasezi la Chișinău. Vino în oficiul companiei din Cahul, unde vei obține toate detaliile despre procedură, precum și vei semna contractul de asistență juridică.

Redobândirea cetățeniei române prin judecată, ce presupune?  

Dat fiind că Legea cetățeniei române nr. 21/1991 stabilește un singur termen legal prevăzut pentru examinarea dosarului de cetățenie română – de 5 luni, ANC poate fi acționată în judecată pe motiv că dosarul nu este soluționat în termenul stipulat în lege. 

Este o procedură legală, prin care solicitantul de cetățenie, prin intermediul unui avocat, se adresează în instanța de judecată, pentru a-și apăra drepturile.  

Persoana care acționează în judecată ANC trebuie să parcurgă toate instanțele – Tribunalul, iar apoi Curtea de Apel. Abia după ce este emisă hotărârea executorie definitivă, aceasta devine obligatorie pentru Autoritatea Națională pentru Cetățenie și este eliberat ordinul de redobândire a cetățeniei pentru această persoană.  

De ce să apelezi la JustConsult când redobândești cetățenia română prin judecată? 

  •  Vom analiza fiecare caz și vom selecta doar dosarele care real pot să beneficieze de reducere termenului de soluționare.  
  • Îți pregătim dosarul conform cerințelor instanțelor;      
  • Îți garantăm protecția datelor personale, pentru că suntem singura instituție din această nișă care este recunoscută în calitate de operator date cu caracter personal;   
  • Garantăm calitatea serviciilor juridice în baza unui contract de prestare servicii;     
  • Primești bon fiscal pentru orice serviciu solicitat, ceea ce te asigură că orice plată efectuată este oficială și legală.  

În oficiile JustConsult cetățenii vor beneficia de o gamă largă de servicii, precum:   

  • Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătire dosar de  cetățenie română pentru moldoveni, conform rigorilor;   
  • Programare pentru depunerea dosarului în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România;   
  • Mentenanță pe parcursul aflării în România;   
  • Monitorizarea parcursului dosarului și solicitarea informației de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar;   
  • Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român;   
  • Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României;   
  • Perfectare pașaport românesc;   
  • Perfectare buletin de identitate românesc;   
  • Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc;   
  • Alocații pentru copii moldoveni cu cetățenie română;   
  • Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi;   
  • Echivalarea diplomelor de studii și multe altele   

   

Programează o vizită în oficiul JustConsult, oriunde te-ai afla!  

Oficiul JustConsult Cahul se află pe str. Bogdan Petriceicu Hașdeu 14 (lângă Consulatul României).  Sună 022 80 20 83. 

  Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind redobândire cetățenie române pentru moldoveni, intră pe pagina justconsult.md  și completează formularul, iar un expert în acte românești va reveni cu un apel în care îți va explica pașii.   

You May Have Missed