Concurs de fotografie: Înscrie-te acum și câștigă 1.000 de euro 

Concurs de fotografie: Înscrie-te acum și câștigă 1.000 de euro 

EU NEIGHBOURS EAST, în parteneriat cu FOTOFESTIWAL, invită fotografii profesioniști din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina să participe la un concurs de fotografie finanțat de UE pe tema Conexiuni de Familie.

Într-o perioadă în care importanța și fragilitatea legăturilor de familie au fost puse în evidență de restricțiile pandemice și de război, concursul invită fotografii să participe expediind de la 8 până la 20 de fotografii care vor demonstra interpretările lor artistice, sociale și, mai ales, personale în jurul temei – 

„Conexiuni de Familie”

Cum ne conectează familia cu rădăcinile, cultura, tradițiile, atitudinile și viitorul nostru? Care sunt conexiunile care definesc o familie și ne fac să-i aparținem? Cum se adaptează aceste conexiuni la lumea în schimbare, la tehnologie, la conflicte, la dragoste și pierdere?

Lista finaliștilor va fi anunțată la sfârșitul lunii februarie 2023, iar câștigătorii finali vor fi anunțați în martie 2023.

Termenul limită pentru înscrieri este 20 ianuarie 2023.

Un premiu de 1.000 de euro se va acorda pentru un câștigător din fiecare țară (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina). De asemenea, câștigătorii vor fi prezentați într-un interviu pe site-ul web EU NEIGHBOURS EAST.

Află mai multe

Pagina de concurs

You May Have Missed