Borogani – gazda campionatului raional la lupte libere

Borogani – gazda campionatului raional la lupte libere

Satul Borogani a fost gazda Campionatului Raional Leova la lupte libere, ediția 2022, la care au participat 117 sportivi din raioanele Leova, Cantemir și Taraclia.

În cuvântul său de salut la inaugurarea evenimentului, președintele raionului Leova, Nicolae Prițcan, a venit cu un mesaj de încurajare pentru tinerii sportivi, îndemnându-i să persevereze, să nu cedeze, să tindă spre performanțe.
Cea mai puternică echipă a devenit gazda evenimentului, sportivii din Borogani. Pe locul doi s-au clasat elevii de la Școala Sportivă din orașul Iargara, iar pe locul trei – luptătorii din satul Tomai, care au obținut diplome și semne de gratitudine.
De asemenea, Nicolae Prițcan a înmânat diplome și distinșilor sportivi din raionul Leova, mândria Moldovei, campionilor mondiali și europeni la lupte – Irina Rîngaci și Vasile Diaconu, prezenți și ei la turneu, comunică portalul de știri leova.org.
Campionatul raional de lupte libere, ediția 2022, a fost organizată de Direcția cultură, turism, tineret și sport Leova din cadrul Consiliului Raional Leova în parteneriat cu primăria satului Borogani.

Ion DORU

You May Have Missed