La Cahul a avut loc un festival al muzicii de estradă

La Cahul a avut loc un festival al muzicii de estradă

Duminică, 16 octombrie, în Piața Horelor din municipiul Cahul, s-a desfășurat prima ediție a Festivalului de muzică de estradă MUSIC STAIRS, comunică autoritățile publice locale.

În fața unui public numeros, au ieșit 35 de interpreți și câteva grupuri de dansatori – copii, tineri și tinere din municipiu și din alte localități ale acestui raion, dar și artiști celebri din țară – îndrăgita Geta Burlacu, care a oferit, în incinta Școlii de Muzică „Maria Cebotari” din oraș, și un master class pentru toți doritorii, precum și cunoscuta formație „Lume”.
Evenimentul a avut loc sub egida Consiliului raional și a Primăriei Cahul în parteneriat cu Asociația Obștească Music Galaxy,
Organizatorii s-au adresat celor prezenți cu discursuri de salut și au specificat că acest tânăr festival va fi sprijinit și la edițiile viitoare, așa cum a fost susținut acum, astfel încât să devină, alături de alte evenimente culturale cahulene, unul tradițional.
„Ne bucurăm pentru copiii noștri talentați, dar și pentru părinții lor, care se mândresc văzându-i pe scenă”, a declarat Tatiana Romaniuc, viceprimar al municipiului Cahul.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed