Tineri din județele Brașov și Suceava s-au odihnit la o tabără din Talmaza, raionul Ștefan Vodă

Tineri din județele Brașov și Suceava s-au odihnit la o tabără din Talmaza, raionul Ștefan Vodă

50 de tineri din județele Brașov și Suceava (România), însoțiți de șase instructori-pedagogi, s-au odihnit, pe parcursul lunii iulie curent, în tabăra „Dumbrava” din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.

Potrivit unui comunicat al autorităților publice locale de nivelul doi din Republica Moldova, odihna a fost organizată în contextul Înţelegerilor de cooperare bilaterală în plan economic, social, cultural între cele două județe de peste Prut și raionul Ştefan Vodă.
În sânul naturii, tinerii din România au avut parte de un program variat de odihnă cu activități distractive și educative, cu excursii, au acumulat cunoștințe noi, au descoperit posibilități de a-și face noi prietenii în Moldova.
În ziua întoarcerii în România, Vasile Maxim, președintele raionului Ștefan Vodă, împreună cu Aliona Muntean, șefa Direcției administrație publică, și Raisa Burduja, șefa Direcției generale educație, s-au deplasat la tabără pentru a se întâlni și a le ura drum bun oaspeților, înmânându-le și câte un cadou simbolic în amintirea vizitei – covorașe cu chipul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed