Orașul Leova va avea o stradă nouă

Orașul Leova va avea o stradă nouă

În orașul Leova va fi construită o stradă nouă. Despre aceasta a anunțat primarul urbei, Alexandru Bujorean, într-o comunicare pe facebook, care a mai precizat că darea în folosință a noii artere auto va debloca traficul rutier din centrul orașului.

“A repara un drum nu e o măiestrie dacă sunt resurse. A identifica posibilități pentru construcția unui drum nou, unei noi străzi centrale care va debloca traficul rutier, e o soluție urbanistică mai dificilă”, a scris Alexandru Bujorean.
După proiectarea tehnică și finalizarea procedurilor de achiziții publice, primarujl de Leova a anunțat demararea lucrărilor de construcție în localitate a noii străzi, cu o lățime de 7,5 metri, cu scurgeri pluviale și trotuare integrate.
Strada va începe în regiunea pieței comerciale (stradela Ștefan cel Mare) și se va finaliza în apropierea Secției Stomatologice (stradela Varlaam).
Acoperământul acestei străzi, a mai declarat Alexandru Bujorean, o va face diferită de celelalte pentru că va fi un drum 100 % PAVAT, în construcția căruia nu se vor folosi mixturi asfalto-bituminoase.
Într-un ceas bun!

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed