Luptătorii Ion Demian și Lilian Balan premiaţi de autorităţile raionului Cimișlia

Luptătorii Ion Demian și Lilian Balan premiaţi de autorităţile raionului Cimișlia

Consiliul raional Cimișlia a organizat în această săptămână un eveniment festiv, dedicat luptătorilor de stil liber, Ion Demian, originar din satul Sagaidac, care a câștigat titlul de campion european la lupte libere U-20, categoria 92 kg (campionatul s-a desfășurat la Roma, Italia), și Lilian Balan, originar din orașul Cimișlia, vicecampion european la lupte libere U-23, categoria 86 kg  (competiția a avut loc în orașul Plovdiv, Bulgaria), transmite MOLDPRES.

Sportivii au fost distinși de către administrația raionului cu diplome şi cadouri băneşti, „în semn de apreciere a performanțelor înalte obținute la competițiile naționale și internaționale, devotament, spirit civic în promovarea valorilor sportului de performanță și a imaginii Republicii Moldova la nivel internațional”.

„Victoria în campionat este un rezultat excepțional, prestigios și meritat de voi. Fiecare rezultat obținut este o stea care marchează raionul nostru. Vă apreciez pentru munca, efortul și profesionalismul dvs., vă doresc să vă mențineți cât mai mult pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere al campionatelor europene și mondiale, precum și celui olimpic”, a menționat Mihail Olărescu, președintele raionului Cimișlia.

„Susținerea de acasă, de la baştină, este cea mai importantă pentru a înregistra rezultate remarcabile”, au declarat la rândul lor tinerii sportivi.

Foto: Consiliul raional Cimişlia

You May Have Missed