O sărbătoarea profesională, marcată la Cantemir

O sărbătoarea profesională, marcată la Cantemir

Sărbătoarea profesională a lucrătorului medical şi a farmacistului a fost marcată, la finele săptămânii trecute, la Casa raională de cultură „Nicolae Sulac” din orașul Cantemir.

Lucrătorii medicali și farmaciștii au fost felicitați de către președintele raionului, Anatoli Ichim. Ziua dumneavoastră profesională, a spus dumnealui, este un bun prilej de a vă exprima mulțumiri și profundă gratitudine pentru responsabilitatea și profesionalismul de care dați dovadă în asigurarea unei societăți sănătoase, pentru dedicație și munca asiduă, zâmbetele și încurajările dăruite oamenilor. Vă doresc ca devotamentul profesional să vă fie încununat de satisfacţie și împliniri, stimă din partea pacienţilor și susținerea celor apropiați, iar perseverența și abnegația dumneavoastră să fie apreciate la justa valoare și să vă însoţească întotdeauna pentru alinarea durerii și a suferinţei umane, iar respectul și recunoștința pacienților să vă fie raze de căldură și lumină.
În aplauzele asistenței, Anatoli Ichim a înmânat Diplome de onoare din partea ministerului de resort, din partea Consiliului raional unui grup de lucrători din domeniul sănătății din raionul. Medicii și farmaciștii au fost felicitați și de Iurie Mihăescu, vicepreședinte al raionului. Cu un mesaj emoționant către colegi a venit directorul Spitalului raional, Anatolie Răcilă, care, de asemenea, le-a oferit semne de gratitudine celor mai buni lucrători.
A urmat un concert cu participarea distinșilor artiști Mihai Ciobanu, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Anișoara Puică și a Ansamblului „Enigma romilor”.

Ion DORU

You May Have Missed