La Ştefan Vodă a fost lansat un proiect pentru tineri

La Ştefan Vodă a fost lansat un proiect pentru tineri

În perioada de 10-12 iunie, în raionul Ştefan Vodă s-a desfășurat evenimentul de lansare a Proiectului CODE NEXT Creative Youth Impact, care cheamă tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-28 ani la un program creativ inovațional cu scopul  dezvoltării abilităților antreprenoriale, transmite MOLDPRES.

„Consiliul raional Ştefan Vodă apreciază importanța dezvoltării abilităților antreprenoriale ale tinerii generații pentru viitorul țării. La fel, autoritatea publică locală are toată deschiderea pentru susținerea proiectelor inovative și creative inițiate de tineri”, a relevat la eveniment vicepreședintele raionului Ştefan Vodă, Valentina Barbei.

În perioada de referinţă, participanți  din raioanele Căușeni, Cimișlia, Leova,  Ștefan Vodă și orașul Chișinău, au avut parte de instruiri, treninguri și vizite la mai mulți agenți economici din raion.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Creative Estonia, Ministerul Afacerilor Externe din Estonia, Ministerul Educației și Cercetării din Republica Moldova, Consiliul raional Ștefan Vodă, Primăria Ștefan Vodă, Consiliul raional Căușeni, Consiliul Raional Cimișlia, Primăria Cimișlia și  „Asociația „Cimișleni de pretutindeni”, fiind desfăşurat de GEN Moldova.

Foto: Consiliul raional Ştefan Vodă

You May Have Missed