Serviciul Fiscal de Stat a lansat serviciul „Fișa imobilului”

Serviciul Fiscal de Stat a lansat serviciul „Fișa imobilului”

Serviciul Fiscal de Stat informează despre lansarea pe pagina-web oficială a serviciului „Fișa imobilului”.

Noul serviciu are o interfață prietenoasă utilizatorului și reprezintă un instrument de informare cu privire la bunurile imobile şi valoarea calculată a impozitului pentru fiecare bun imobil în parte, precum și informația aferentă impozitului pe avere.
Printre funcționalitățile oferite de serviciul menționat supra se numără: generarea avizului de plată la impozitul pe bunurile imobiliare/ impozitului pe avere, vizualizarea sumei impozitului ce urmează a fi achitat și imprimarea avizului de plată.
Menționăm că, serviciul este accesibil persoanelor deținătoare de semnătură electronică/ mobilă și poate fi accesat pe portalul www.sfs.md, rubrica Servicii, compartimentul Persoane fizice.
Procesul de solicitare și obținere a semnăturii electronice este specifică fiecărui prestator de servicii de certificare în parte și poate fi consultată pe paginile oficiale ale acestora. Lista prestatorilor de servicii de certificare acreditați în domeniu, de la care poate fi obținută semnătura electronică, poate fi accesată aici.

You May Have Missed