În raionul Cimișlia a fost lansat Programul de Granturi 2022

În raionul Cimișlia a fost lansat Programul de Granturi 2022

Consiliul Raional Cimișlia informează că, începând cu 1 aprilie curent, Direcția Economie și Atragerea Investițiilor lansează Programul de Granturi 2022 destinat organizațiilor de tineret și grupurilor de inițiativă din această unitate administrativ-teritorială.

Obiectivul Programului constă în susținerea și dezvoltarea sectorului de tineret din raionul Cimișlia. Astfel, tinerii vor beneficia de suport logistic şi financiar în scopul realizării inițiativelor, programelor și proiectelor cu impact regional, consolidând în acest mod cooperarea cu societatea civilă.
Dacă ai între 14 și 35 de ani și dorești să faci o schimbare în comunitatea ta, formează un grup cu alți tineri și aplică la un proiect. Poți solicita o finanțare de până la 20 de mii de lei pentru diverse inițiative de abilitare și dezvoltare a tinerilor.
Depune formularele de participare până în data de 19 aprilie 2022, ora 17.00, prin e-mail: [email protected] sau la sediul Consiliului Raional Cimișlia, or. Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare 12, biroul 103. În cazul în care dorești să afli mai multe despre acest program, contactați-ne la numărul de telefon 0241.25873, 062186353, adresa de e-mail [email protected] sau pune o întrebare pe pagina de Facebook a Centrului Raional de Tineret Cimișlia.
Consultă regulamentul de participare pe link-ul: https://cutt.ly/QDHoINR.
Programul de granturi este implementat de Consiliul Raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul acordului de colaborare pentru dezvoltarea Centrului Raional de Tineret.

Octavian POPESCU

You May Have Missed