Un Porsche Macan, dat în căutare în Polonia, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Tudora

Un Porsche Macan, dat în căutare în Polonia, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Tudora

A intrat în Republica Moldova în calitate de pieton, după ce s-a depistat că maşina figura în baza de date a INTERPOL. Este cazul unei ucrainence care a aflat la trecerea frontierei de stat că autoturismul personal este căutat de către autorităţile polone. Autovehiculul, valorificat la peste 40 mii de euro, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Tudora.

Luni, 4 aprilie, în jurul orei 13:00, pe direcţia intrare în Republica Moldova s-a apropiat un Porsche Macan, fabricat în anul 2018. La volanul maşinii a fost legitimată o femeie originară din Ucraina în vârstă de 42 de ani, din regiunea Odessa.

În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport a apărut un consemn internaţional. În baza OIPC Interpol autoturismul figura ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

Şoferiţa a declarat că maşina a fost procurată de la distribuitorul oficial din Odessa, chiar în anul fabricării acesteia – 2018, şi tot de atunci a fost singura proprietară. 

Până la finalizarea cercetărilor şi luarea unei decizii automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Tudora. Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei regionale EST continuă cercetările pe caz.

tvr.md

You May Have Missed