Poporul polonez susține orașul Cimișlia

Poporul polonez susține orașul Cimișlia

Dezvoltarea turismului este una din prioritățile administrației publice a orașului Cimișlia. În acest an s-a dat start proiectului “PROMOVAREA POTENȚIALULUI TURISTIC AL ORAȘULUI CIMIȘLIA PRIN INSTALAREA INDICATOARELOR TURISTICE ȘI STRADALE”, care are ca scop sporirea atractivității turistice prin crearea identității locale.

Proiectul este implementat cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polonia prin Ambasada Republicii Polone la Chișinău. Costul total al inițiativei este de 420,0 mii lei, dintre care 18,0 mii euro contribuția Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polonia și 60,0 mii lei contribuția Primăriei Cimișlia.
Astfel, în orașul Cimișlia vor fi instalate 298 de indicatoare de străzi și 92 stâlpi. La moment se execută lucrări de confecționare a indicatoarelor, care urmează a fi instalate în curând.


De asemenea, în parteneriat cu AO Cimișlienii de pretutindeni, a fost organizat concursul cu tematica “Cimișlia: locuri și oameni’’, la 2 categorii – fotografie și eseu. Cele mai bune lucrări vor fi incluse în expoziția foto care va fi organizată în cadrul Zilelor Diasporei pentru anul 2022, și vor fi publicate pe site-ul primăriei www.cimislia.md și site-ul pentru promovare turistică: www.discover-traianwall.com
Exprimăm sincere mulțumiri poporului polonez pentru susținerea pe care o acordă cimișlienilor.

*Publicația exprimă exclusiv punctele de vedere ale autorului și nu poate fi identificată cu poziția oficială a Ministerului Afacerilor Externe din Republica Polonia.

You May Have Missed