Forumul economic trilateral italo–româno–moldovenesc

Vorbește directorul executiv al Euroregiunii Siret–Prut–Nistru, Mircea Cosma, care este și cetățean de onoare al raionului Cimișlia

Forumul economic trilateral italo–româno–moldovenesc

În una din zilele de la sfârșitul săptămânii trecute, un local comercial de la marginea de nord-vest a orașului Cimișlia a găzduit Forumul economic trilateral Italia–România–Republica Moldova.

Acesta a fost organizat de către primăria localității în colaborare cu Consiliul Raional Cimișlia și cu susținerea Euroregiunii Siret–Prut–Nistru.
Potrivit autorităților, în cadrul Forumului a fost semnat Acordul de parteneriat între Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Consiliul Raional Cimișlia.
La eveniment au fost invitați și au participat reprezentanți ai mediului de afaceri din țara noastră și de peste hotare, funcționari publici din administrațiile publice locale de nivelurile unu și doi, alte persoane interesate. Organizatorii speră că discuțiile purtate la Forum vor contribui la stabilirea de noi relații și parteneriate în domeniul businessului, vor fi lansate noi proiecte comune, care vor impulsiona dezvoltarea economică a raionului Cimișlia.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed