Bucurie mare pentru elevii din comuna Hârtop, raionul Cimișlia

Bucurie mare pentru elevii din comuna Hârtop, raionul Cimișlia

Un nou teren de minifotbal cu gazon artificial a fost dat în exploatare în cadrul programului „Toți împreună”, implementat de către federația moldovenească de specialitate.

Mare bucurie pentru micii amatori de fotbal din comuna Hîrtop, raionul Cimișlia, unde, la Gimnaziul din localitate, a avut loc acest eveniment.
La deschiderea oficială a noului stadion de dimensiuni mici au participat: Mihail Olărescu, președintele raionului Cimișlia, Vadim Torgai, vicepreședinte al raionului Cimișlia, Nicolae Cebotari, secretar general al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Sergiu Butelschi, director tehnic al FMF, Victor Stână, președintele Asociației de Fotbal Cimișlia, alți oaspeți și oficiali.
Manifestarea a culminat cu un meci amical de fotbal dintre echipa veteranilor Federației Moldovenești de Fotbal și selecționata raionului Cimișlia.


Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte este importantă, în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și a atractivității pentru suporteri.
În acest scop, începând cu anul 2005, în țara noastră au fost date în exploatare circa 500 de terenuri de minifotbal cu gazon artificial.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed