Imprudența în trafic face victime

Imprudența în trafic face victime

 Un tânăr de 20 de ani a fost lovit mortal de un automobil în dimineața zilei de 5 septembrie, în satul Cociulia, raionul Cantemir.

Șoferul implicat în accident a fugit de la fața locului. Pe urme fierbinți, în urma acțiunilor operative, oamenii legii l-au identificat și reținut pe infractor. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani care era în stare de ebrietate. Testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 0,84 mg/l alcool(!) în aerul expirat.Alte circumstanțe se stabilesc.

În raionul vecin, Comrat, un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac. Tragedia a avut loc în noaptea de 6 septembrie, în jurul orei 23:00, pe drumul care face legătura dintre localitățile Congaz și Beșalma, raionul Comrat. Polițiștii au stabilit că în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota Corola, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani. Din motive încă necunoscute, dânsul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament .În urma impactului, șoferul a murit pe loc până al venirea ambulanței.

Amintim că duminică, 5 septembrie, în municipiul Comrat, un alt bărbat în vârstă de 37 de ani, a murit după ce s-a izbit cu un Opel Vectra într-un copac.

În context, poliția le amintește tuturor participanților la trafic despre respectarea cu strictețe a Regulamentului circulației rutiere; conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice le este categoric interzis să urce la volan, pentru a-și salva propria viață și a celor din jur.

 Ion DORU

You May Have Missed