Administrația publicăCahul

Colaborare Cahul-Constanța

Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, a avut o întrevedere cu Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, în vederea stabilirii unor relații de colaborare multilaterală între cele două municipii, informează provincial.md.

„Am apreciat deschiderea și dorința domnului primar Chițac, pentru a exprima acest angajament prin semnarea unui Acord de înfrățire, după aprobarea acestuia în cele două consilii locale”, a declarat Nicolae Dandiș.
Totodată, edilul-șef al municipiului Cahul a prezentat situația și direcțiile în care se pot aplica proiectele comune în cadrul programelor regionale și transfrontaliere susținute de Uniunea Europeană.
„Realizarea unor acțiuni culturale, sportive și de tineret comune sunt doar câteva dintre domeniile în care s-a convenit să revenim cu detalii de lucru. Cu atât mai mult cu cât, în perioada 2021-2022, municipiul Constanța este Capitala Tineretului din România, cu un program complex de acțiuni inaugurat chiar acum, pe 17 iulie”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Cahul.

Ion CIUMEICĂ