15 ani de voluntariat și activism civic. CRT Leova a împlnit recent 15 ani de la fondare

15 ani de voluntariat și activism civic. CRT Leova a împlnit recent 15 ani de la fondare

Recent, pe 7 iulie, s-au împlinit 15 ani de la fondarea Centrului de Tineret Leova. În acest sens a fost organizat un eveniment cu participarea mai multor oaspeți de onoare, iar cei mai activi tineri au fost premiați cu diplome de onoare din partea Președintelui Raionului Leova, Nicolae Prițcan.

Cu 15 ani în urmă, la data de 7 iulie 2006, Centrul de Informare și Documentare pentru Tineri din Leova și-a deschis ușile pentru toți tinerii din raionul Leova, care în 2017 a devenit Centrul de Tineret Leova. Timp de 15 ani mii de tineri au benefeciat de serviciile centrului.

La eveniment, membrii Centrului de Tineret i-au avut ca oaspeți pe Dubceac Maria, șefă Direcţia Finanţe, colegi de la Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport Leova.În semn de înaltă apreciere pentru spirit de inițiativă, implicare activă, participare civică și promovarea valorilor democratice în domeniul de tineret ai raionului Leova, cei mai buni tineri au primit diplome de merit din partea președintelui raionului Leova:
Dumitru Goroian
Radu Raicu
Maria Sîrbu
Tatiana Oglindă
Iurie Burazeris

„15 ani în urmă am avut onoarea să fiu primul angajat la Centrul de Informare și Documentare pentru Tineret Leova, care în 2017 a devenit Centrul de Tineret Leova. În acești ani, mii de tineri au benefeciat de serviciile centrului, care în fiecare an devin tot mai atractive pentru tineri, grație noilor servicii, dotarea centrului și proiecte atractive pentru tineri. Sunt ferm încrezut că Centrul de Tineret Leova a devenit un suport important pentru tinerii activi din raionul Leova”, a concluzionat Ion Calalb, managerul Centrului de Tineret Leova.

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed