Site icon

Au fost premiați mai mulți elevi din Cimișlia pentru participare la meciurile amicale de fotbal, prin proiectul „Fotbal în școli”

foto: Facebook/ Primăria Cimișlia

Astăzi, 18 mai, a avut loc înmânarea diplomelor de participare de gradul I,II,II pentru clasele a III și a IV de la Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Cimișlia, pentru participare la meciurile amicale de fotbal, prin proiectul „Fotbal în școli”.

Proiectul a fost dezvoltat și promovat de către profesorul de educație fizică – Vasile Bejan , directorul adjunct – Moraru Lilia, Margin Natalia și Tamara Prisacaru.

Talentații fotbaliști au fost îndulciți și cu medalii din ciocolată. La premieră a fost prezent primarul orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, directoarea Instituției Publice Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”-Tatiana Comerzan; directorul edificiului sportiv orășenesc Cimișlia-Vasile Iepure și specialistul în probleme cultură, tineret și sport-Hrițcu Veronica.Din partea administrației publice locale s-au oferit în dar, mingi de fotbal pentru echipele finaliste.

„Felicitări tuturor participanților și îndemnăm ca fotbalul să fie în continuă dezvoltarea, fiindcă orașul Cimișlia are o perspectivă bogată de creștere a domeniului sportiv!” – a transmis Primăria orașului Cimișlia într-o postare pe Facebook.

sursa: Facebook/ Primăria Cimișlia

Nicoleta Lisevici

Exit mobile version