Noi consumatori de gaze naturale

Noi consumatori de gaze naturale

SA „Moldovagaz” va asigura livrarea gazelor naturale în regim de ultima opțiune pe un termen de patru luni consumatorilor finali din comuna Negureni, raionul Telenești, precum și celor din satele Baimaclia, Ciobalaccia, Suhat, Câietu, Dimitrova, raionul Cantemir.
Potrivit serviciului relații publice al întreprinderii, decizia este luată pe fundalul hotărârii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică de a retrage, în data de 27 aprilie anul curent, licențele de furnizare a gazelor de la companiile „Nord-Uniongaz” SRL și „Cantgaz” SRL, care au deservit localitățile respective.
Aceeași sursă menționează că actualmente continuă gazificarea satului Selemet din raionul Cimișlia. În cazul comunei Negureni, furnizarea gazelor a demarat în data de 11 mai curent, iar în restul localităților – în data de 18 mai. În scopul asigurării furnizării gazelor în viitor, consumatorilor din aceste localități li se vor pune la dispoziție contractele corespunzătoare. Numărul consumatorilor de gaze naturale din satele respective se cifrează la 962.

Ion DORU

You May Have Missed