Municipiul Cahul va avea un nou logo

Municipiul Cahul va avea un nou logo

Cu toate că municipiul Cahul are deja un logo, consilierul municipal Dmitri Moruz susține că în cazul noului brand scopurile sunt un pic diferite, ceea ce impune aprobarea unui nou logo, care se bazează pe cercetarea avantajelor locale, acordând atenție, pe lângă turiști, și intereselor locale.

Logo-ul urmează să fie lansat și aprobat în curând de către Consiliul raional Cahul. Este vorba de un brand al municipalității, detașat de politică. În acest caz, actorilor politici o să le fie mai greu de politizat acest brand, și această comunicare o să fie acceptată de majoritatea populației cahulene, a afirmat Dmitri Moruz. Consilierul a mai declarat că scopurile în crearea acestei noi mărci sunt: atragerea interesului față de produsele locale; atragerea investițiilor către producătorii și companiile locale; promovarea culturală și turistică.
Brandul regiunii Cahul urmează a fi lansat oficial în cel mai scurt timp, fiind pus la dispoziția publicului larg. Dmitri Moruz a mai declarat pentru ziuadeazi.md. că logo-ul elaborat conține elementele vizuale tradiționale pentru municipiul Cahul.

Ion DORU

You May Have Missed