foto: Facebook/ Asociația Obștească a Băștinașilor din Borogani
LeovaSocialȘtiri pe scurt

Asociația Obștească a Băștinașilor din Borogani, raionul Leova organizează un act de caritate – Campania de Paști „Masa bucuriei”

Asociația Obștească a Băștinașilor din Borogani vă invită să fiți parte a Campaniei de paști „Masa bucuriei”, în cadrul căreia veți avea posibilitatea să faceți o milostenie, o faptă bună, să bucurați un om mai trist, să dați nadejde unui om ce nu mai crede in ziua de mâine, anunțul fiind făcut public pe pagina de Facebook a Asociației .

Organizatorii anunță că scopul campaniei este susținerea familiilor cu venituri mici și a bătrânilor în aceste clipe de grea încercare. „Donația ta poate umple farfuria unui flămând, poate aduce lumină si căldură în sufletele celor necăjiți” – anunță organizatorii.

Doritotrii de a fi parte a acestei Campanii sunt invitați la sediul Asociației Obștești a Băștinașilor din Borogani sau donează pe contul din fotografie anunțat de organizatori. „Orice donație e binevenită indiferent de sumă sau produse alimentare. Pachetele vor ajunge la bătrâni, familii cu venituri mici în perioada 26 -30 aprilie 2021, săptămâna înaintea Paștelui , astfel sărbătorile pascale vor fi un prilej de bucurie și împlinire pentru fiecare.” – se mai menționează în postare.

Pentru alte detalii, adresați-vă aici.

sursa: Facebook/ Asociația Obștească a Băștinașilor din Borogani

Nicoleta Lisevici