Participă la un concurs de fotografie care vizează viața copiilor cu dizabilități

Participă la un concurs de fotografie care vizează viața copiilor cu dizabilități

AO „Forța Susținerii” din orașul Leova a lansat un concurs de fotografie pentru tineri care vizează viața copiilor cu dizabilități, anunțul fiind făcut public pe pagina de Facebook a Centrului de Tineret Leova.

„Ne-ar plăcea să ne împărtășești interpretarea ta personală a ceea ce înseamnă să trăiești având o dizabilitate. Ai libertatea de a realiza fotografii cu referire la problemele cu care se confruntă copiii cu dizabilități sau soluții pentru acestea. E o temă deloc ușoară…, dar se merită! Ai șansa ca opinia ta să fie auzită și văzută! Participarea ta la concurs va fi contribuția ta la schimbarea vieții copiilor cu dizabilități!” – anunță organizatorii cocursului.

Participanții trebuie să aibă între 14 și 18 ani, iar data limită de expediere a fotografiilor este 30 martie 2021. Lucrările vor fi expediate la adresa [email protected], tot la această adresă participanții pot adresa întrebări.

Proiectul „Pentru că ne pasă!“ este finanțat de Uniunea Europeana și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova în cadrul programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova și implementat de Asociația Obștească Forța Susținerii, or. Leova.

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed