Locuri de frunte pentru sportivii din Cimișlia în cadrul Campionatul Republicii Moldova la lupte libere, rezervat seniorilor, U – 23

Locuri de frunte pentru sportivii din Cimișlia în cadrul Campionatul Republicii Moldova la lupte libere, rezervat seniorilor, U – 23

În perioada 11 – 14 martie 2021, în orașul Chișinău, s-a desfășurat Campionatul Republicii Moldova la lupte libere, rezervat seniorilor, U – 23.

Selecționata raionului Cimișlia care a fost reprezentată de către „Candidații în Maeștri ai Sportului” au obținut victorii, după cum urmează:

– Graur Pavel, categoria 70 kg- 3 victorii, locul III, deținătorul bronzului;

– Demian Ion, categoria 92 kg – 2 victorii, locul II, deținătorul argintului și poziției de vicecampion;

– Balan Lilian, categoria 79 kg – 4 victorii, locul I, medalia de aur și titlul de „Campion național la lupte libere”, seniori.

Lotul selecționatei raionale a fost reprezentat de antrenorul Matei Chiril din Școala Sportivă Cimișlia.

Participarea sportivilor în Campionatul RM la lupte libere, ediția 2021, a fost posibilă grație Consiliului Raional Cimișlia din bugetul aprobat pentru anul 2021 în direcția dezvoltării sportului în teritoriu.

„Succesele tinerilor cimișlieni sunt succesele noastre ale tuturor. Ne mândrim cu tinerii noștri care muncesc și depun efort pentru a crește spiritual și profesional în domeniul în care se regăsesc.”- au relevat în context reprezentanții Primăriei Cimișlia, într-o postare pe Facebook.

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed