Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică Leova a aprobat o nouă hotărâre

Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică Leova a aprobat o nouă hotărâre

Astăzi, Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică Leova a aprobat o nouă hotărâre: Hotărârea nr.7 din 11 martie 2021.
Informția a fost făcută publică pe pagina de Facebook de comunicare a Primăriei Leova cu locuitorii. Astfel, potrivit noii hotărâri s-a decis inclusiv:

Punctul 2: În legătură cu menținerea în teritoriu a nivelului de alertă COD PORTOCALIU se impun respectarea măsurilor aprobate prin Hotărârea Comisiei Raionale Extraordinare de Sănăiate Publică nr.17 din 18.11.2020.
Punctul 3.1: Se restricționează accesul persoanelor in toate instituțiile publice fără o necesitate strigentă.
Punctul 3.2: Se pune in sarcina conducătorilor instituțiilor publice monitorizarea fluxului de persoane in instituție prin înregistrarea acestora într-un registru cu indicarea: numelui, prenumele, adresa, date de contact.
Punctul 3.4: Prestarea doar a serviciilor esențiale (vitale).
Punctul 3.5: Interzicerea vizitelor neesențiale linterzicerea adunărilor in masă, inclusiv de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment;a unitățile de interes public (banca, poștă).
Punctul 3.6. Servicii de asistență medicale ajustate și doar cele esențiale.
Punctul 3.7: Instituirea instruirii la distanță (online).
Punctul 8: Se recomandă reprezentanților mass-media de a informa publicul despre necesitatea respectārii stricte a măsurilor de prevenire și control al infecțici COVID-19.

De asemenea, se stipulează că persoanele care vor încălca prevederile hotărârii vor fi trași la răspundere.

Hotărârea poate fi citită întregime aici.

Nicoleta Lisevici

You May Have Missed