Cupa președintelui raionului Cimișlia la minifotbal: tinerețea a învins experiența

Cupa președintelui raionului Cimișlia la minifotbal: tinerețea a învins experiența

Startul noului sezon competițional în raionul Cimișlia a fost dat la sfârșitul lunii trecute, când, pe parcursul a două zile, la 27 și 28 februarie, în complexul sportiv acoperit din Gura Galbenei s-a desfășurat turneul la minifotbal pentru Cupa președintelui acestei unități teritorial-administrative.

În cadrul deschiderii oficiale a întrecerilor, participanții au fost salutați de către Mihail Olărescu, președintele raionului Cimișlia, și de Victor Stînă, specialist principal în Secția cultură, tineret și sport a Consiliului raional.
Sâmbăta trecută, în luptă s-au avântat echipele din prima grupă valorică, cele mai puternice obținând dreptul de a continua meciurile a doua zi, împreună cu formațiile din cea de a două grupă valorică.
După o serie de întâlniri captivante, cu răsturnări spectaculoase de scoruri, în finala mare au acces două reprezentative ale orașului Cimișlia – cea de tineret și cea a seniorilor.
A fost înregistrat un rezultat la limită, de 2:1. Mai puternici s-au dovedit a fi fotbaliștii mai tineri, adică tinerețea a învins experiența. Dar, oricum, trofeul onorific a ajuns în orașul Cimișlia.
Organizatorii competiției au avut grijă ca cele mai puternice echipe să fie premiate, la fel ca și cei mai buni jucători din fiecare compartiment.
Programul întrecerilor la nivel de raion prevede că în continuare, pe parcursul lunii curente, se vor disputa tradiționalele turnee la patru probe din cadrul Mărțișorului sportiv.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed