Sondaj privind cooperarea Uniunii Europene cu Republica Moldova în anii 2014-2020

Sondaj privind cooperarea Uniunii Europene cu Republica Moldova în anii 2014-2020

Comisia Europeană a lansat un sondaj online prin care vrea să evalueze percepția cetățenilor  privind impactul cooperării Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Sondajul online este desfășurat în contextul unei evaluări mai largi a cooperării Uniunii Europene cu Republica Moldova în perioada anilor 2014-2020.

Ca parte a evaluării respective, sondajul se axează pe experiența cetățenilor Republicii Moldova în privința cooperării cu UE și percepția lor despre evoluția acesteia în perioada anilor 2014-2020. Participanții sunt invitați să răspundă la întrebări despre economie, calitatea serviciilor publice, justiție, impactul activității Uniunii Europene în Republica Moldova și alte domenii susținute de către UE. Răspunsurile participanților sunt  anonime.    

Invităm cetățenii să participe la acest sondaj online și, în acest fel, să contribuie la o mai bună cooperare dintre Republica Moldova și UE în viitor, răspunzând la întrebările din sondaj prin accesarea acestui link:.

https://www.surveymonkey.com/r/H8ZF6N7?lang=ro_MD

Evaluarea respectivă este realizată de compania „Landell Mills”, una dintre cele mai importante firme internaționale de consultanță în dezvoltare.

You May Have Missed