LeovaSocial

În zilele complicate de pandemie, tinerii de la Centrul de Tineret Leova nu uită să bucure locuitorii orașului. Vezi ce surpriză le-au pregătit de Ziua Îndrăgostiților

Deși cea mai scurtă, luna februarie este luna unei multitudini de evenimente, printre care și ziua de 14 februarie când se elogiază iubirea. Astfel, tinerii din Leova au decis să coloreze ziua oamenilor din oraș și să le facă o surpriză.

Echipați conform normelor epidemiologice, tinerii de la Centrul de Tineret au împărțit ciocolate cu mesaje drăguțe oamenilor pe care i-au întâlnit. Locuitorii au salutat inițiativa tinerilor, argumentând că în așa zile agitate  aceste gesturi mici le-au umplut sufletele de bucurie.

Ion Calalb, Managerul Centrului de Tineret Leova , a menționat în acest context : „Pandemia și-a pus amprenta pe toate planurile, inclusiv și în această zi de 14 februarie, ziua unde dragostea are anumită aură. Dar având în spate așa voluntari și susținuți de Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport Leova, am reușit să aducem un pic de emoții pozitive locuitorilor și oaspeților orașului Leova. Am organizat un mic flashmob unde am adus un mesaj dulce de dragoste fiecărui care a fost întâlnit în cale.”

În cele ce urmează, tinerii voluntari de la Centrul de Tineret Leova promit să mai surprindă în mod plăcut oamenii.

sursa: Facebook/ Centrul de Tineret Leova

Autoare: Nicoleta Lisevici