Administrația publicăAgriculturăLeovaȘtiri pe scurt

În orașul Leova a fost organizată prima etapă a instruirii „Inițierea și Dezvoltarea unei Afaceri Rezistente la Schimbări Climatice și Prietenoase Mediului pentru Femei și Bărbați Antreprenori”

Domeniul agriculturii bucură antreprenorii raionului Leova prin realizarea mai multor instruiri și posibilitatea de a câștiga granturi pentru dezvoltarea afacerii. Astfel, astăzi a fost realizată prima etapă a cursului de instruire cu tematica „Inițierea și Dezvoltarea unei Afaceri Rezistente la Schimbări Climatice și Prietenoase Mediului pentru Femei și Bărbați Antreprenori”,în incinta Consiliului Raional Leova. A doua etapă a cursului de instruire urmează să aibă loc mâine, 10 februarie 2021, informează leova.org.

La instruire au participat agenți economici agricultori și femeile care au gospodării casnice și doresc să-și dezvolte afacerea, sau să inițieze una, în domeniul agrar. Cu cuvinte de salut și mulțumire, la activitate au fost prezenți și funcționari din raion: Hasan Rodica, vicepreședintele raionului Leova, Tomșa Nicolae, șeful direcției Agricultură, Relații Funciare și Mediu din cadrul Consiliului Raional Leova și președintele raionului Prițcan Nicolae.

În cele ce urmează, participanții vor avea posibilitatea să câștige granturi pentru dezvoltarea unei viitoare idei în acest domeniu, pentru femei 3500 dolari, pentru agenții economici 16 000 dolari.

Autoare: Nicoleta Lisevici