Învingătorii concursului „Cel mai bun antreprenor” din raionul Leova

Învingătorii concursului „Cel mai bun antreprenor” din raionul Leova

O comisie specială din raionul Leova s-a întrunit în ședință și a determinat învingătorii concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii în anul 2019”.

Astfel, în domeniul agricol câștigători au devenit:
locul I – Societatea cu Răspundere Limitată (SRL) „CAZANGENII” din satul Cazangic, căreia i s-au acordat diplomă și premiul bănesc de 2000 de lei;
locul II – Societatea Comercială „FRUCT -AGROPRUT” din satul Tochile Răducani, distinsă cu diplomă și premiu bănesc de 1500 de lei;
În sfera industriei prelucrătoare, locul I a fost atribuit SRL „NICOLBRECOPELET” din orașul Leova, care a obținut diplomă și premiu bănesc în valoare de 2000 de lei.
Pe locul II s-a situat SRL „IZOTERM SERVICE”, tot din centrul raional, distinsă cu diplomă și un premiu bănesc de 1500 de lei;
La nominalizarea „Cel mai bun antreprenor în sfera comerţului” a fost distinsă Întreprinderea Individuală (ÎI) „ABUREL CULACLI” din orașul Leova, care a primit diplomă și un premiu bănesc de 2000 de lei;
Locul II a revenit SRL „FANCRAVT” din aceeași localitate, căreia i s-au acordat diplomă și premiu bănesc în valoare de 1500 de lei;
Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii a fost recunoscută Societatea pe Acțiuni „ELEVATORUL IARGARA” din localitatea cu aceeași denumire, obținând diplomă și premiul bănesc cifrat la 2000 de lei.
Locul II la această nominalizare a fost ocupat de SRL „AS – DIANTA” din satul Cazangic (diplomă și premiu bănesc de 1500 de lei).
Învingătoare la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor-femeie” a fost recunoscută ÎI „LILIA MOSCVIN” din orașul Leova, distinsă cu diplomă și cu un premiu bănesc în valoare de 2000 de lei; pe locul II s-a situat SRL „GUMAGRO & CO” din satul Covurlui, deținătoare a diplomei și a premiului bănesc în valoare de 1500 de lei.
Diploma și premiul bănesc de 2000 de lei la nominalizarea „Cel mai tânăr antreprenor” au mers la SRL „TAB-SUCCES” din orașul Leova.
Locul II a fost acordat Gospodăriei Țărănești (GȚ) „GHEORGIU IURIE IURIE” din satul Tomai, car a devenit posesoare a diplomei și premiului bănesc de 1500 de lei.
Certificat de participare la concurs le-a fost acordat următorilor agenți economici:
• SRL „Manubeievca”, satul Cazangic;
• Întreprinderea de Stat „Întreprinderea pentru silvicultură Iargara”;
• GT „Moroz Alla” din satul Covurlui;
• ÎI „Vladimir Ciobanu”, orașul Leova;
• Cooperativa de Consum „Universcoop” din centrul raional;
• ÎI „Bagrin Rodica” din orașul Leova;
• ÎI „Bucur Ana” din aceeași localitate;
• SC „Onorial” SRL, orașul Leova.
Administrația raionului Leova a exprimat sincere felicitări tuturor agenților economici care au participat la concurs, dorindu-le succese și realizări în activitatea pe care o desfășoară.
În legătură cu situația epidemiologică din țară, diplomele, certificatele și premiile bănești urmează a fi înmânate agenților economici după îmbunătățirea stării de lucruri în acest domeniu.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed