Concursuri ale elevilor de la școala profesională din orașul Leova

Concursuri ale elevilor de la școala profesională din orașul Leova

În mod tradițional, în luna martie, în cadrul Școlii profesionale din orașul Leova au loc concursuri ale celor mai buni elevi în meserie/profesie.

Nu este o excepție nici anul curent, comunică www.leova.org. Astfel, până în prezent s-au desfășurat patru astfel de competiții. Spre exemplu, în categoria „Cel mai bun viticultor-vinificator și pomicultor”, locul întâi i-a revenit lui Andrei Tomșa, pe locul doi s-a situat Mihail Ostapciuc, iar locul trei l-au împărțit Mihail Oglindă și Denis Eremia.
Cea mai bună croitoreasă, confecționeră de îmbrăcăminte la comandă, a fost declarată Elena Rangu. Pe locul doi s-a situat Gabriela Sprîncean. Ultimul loc premiant a fost acordat Victoriei Munteanu și Nataliei Zacon.
Concursul „Cel mai bun mecanic auto” a fost câștigat de Vasile Șvitchi, învingătorul fiind urmat de Vasile Mocanu (locul doi) și Mihai Ciobotaru (locul trei).
Și, în sfârșit, dar nu în ultimul rând, cel mai bun placator a devenit Pavel Stroganov. Locul doi l-a ocupat Dumitru Sîrbu, locul trei revenind lui Constantin Vicol și Dumitru Roghinschi.
Adresăm felicitări celor mai buni elevi ai Școlii profesionale din orașul Leova, le dorim succese în muncă și anunțăm că urmează concursuri la alte trei specialități din cadrul acestei instituții de învățământ: electrogazosudor-montator; tăietor cu gaze și tractorist.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed