You Are Here: Home » Social » Salvatorii și-au ajutat colegul, organizând un concert de caritate

Salvatorii și-au ajutat colegul, organizând un concert de caritate

artist, interpret, concert, muzică, sală, audiență

În imagine – Ion Suruceanu, sursa SPC SE al MAI

 

  Pe scena casei de cultură din localitate au urcat Orchestra “Plai Moldovenesc” a SPC SE, Fanfara Poliției de Frontieră, dar și mulți alți artiști de muzică popular și ușoară, printre care Adriana Ochișanu, Ion Suruceanu, Adrian Ursu și Vitalie Dani.
 
    La eveniment au fost prezenți președinții de raioanelor Căușeni și Ștefan-Vodă,  care și-au exprimat respectul și admirația pentru  salvatorii și pompierii care salvează vieți omenești, venind totodată cu mesaj de încurajare pentru pompierul Radu Tudoreanu, care activează în cadrul Unității salvatori și pompieri Ștefan-Vodă.
  Salvatorul  a fost însoțit la concert de către familie și apropiați. Datorită concertului de caritate pentru tratamentul de care are nevoie colegul-salvator, a fost adunată suma de peste 90 mii lei, bani colectați de la vânzarea biletelor, de la târgul amenajat în holul casei de cultură, unde a avut loc concertul de ieri, dintre care 20 mii lei, bani care au fost donați de către colegii din cadrul subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne – Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Poliția de Frontieră, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție, Inspectoratul General de Poliție, Departamentul trupelor de carabinieri etc.
   Suma de bani este un suport în plus pentru pompierul Radu Tudoreanu, pentru tratamentul de mai departe. Amintim, că o altă acțiune de caritate, a fost desfășurată și la Chișinău, în luna mai, în incinta Palatului Republicii, unde a avut loc un tîrg cu produse și obiecte hand-made. Acțiunea a fost organizată de către ministrul culturii, Monica Babuc, la fel pentru susținerea pompierului. 

About The Author

Number of Entries : 502

Leave a Comment

Arhiva Gazeta de SUD

© 2013

Scroll to top