You Are Here: Home » Administrația publică » Președinta CALM, dezamăgită de politica bugetar-fiscală pentru anul 2017

Președinta CALM, dezamăgită de politica bugetar-fiscală pentru anul 2017

  Tatiana Badan, președinta Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), se arată dezamăgită de noua politică bugetar-fiscală pentru anul 2017, care a fost elaborată de către Ministerul Economiei.

Tatiana Badan, președinta CALM

Tatiana Badan, președinta CALM, sursa: curentul.md

  Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, doamna președintă menționează că noua politică a ministerului, oferă puțină încurajare autorităților locale și nu corespunde cu realitatea din țară.  

  De asemenea, dumneaei accentuează necesitatea unei reforme în sistem, subliniind că în timpul apropiat, autoritățile nu vor mai avea pentru cine elabora politici,  drept consecință a emigrației masive a cetățenilor  Republicii Moldova.

   În încheiere, primara satului Selemet, a oferit drept exemplu, cazul unui specialist al primăriei din localitate, care, în pofida bagajului de experiențe, a pledat pentru un loc de muncă mai bine plătit, în Italia.

 

Mesajul postat de doamna Badan, pe o rețea de socializare.

Mesajul postat de doamna Badan, pe o rețea de socializare.

Daniel Aramă

   

About The Author

Number of Entries : 621

Comments (3)

 • Adevarul

  Au avut loc si dezbateri publice pe tema politica bugetara fiscala pentru anul 2017, de ce atunci nu ati spus nimic iar acum ii faceti pe desteptii?

  Răspunde
 • Rast

  Sigur ca la acest capitol, avem mai multe probleme, dar de aia si alegem un parcurs european, conformizindu-ne cu standartele europene, organizind reforme, inclusiv si in domeniul administratiei, cred ca vom reusi sa ridicam nivelul de trai si sa stopam migratia.

  Răspunde
 • Oleg

  Unglas de femeie care foarte bine ar trebui sa cunoasca ca deciziii si hotariri in politica bugetar-fiscala nu e creata pe drumuri si faptul ca nu ii convine ceva estedeja o miriilala a ei cu scop electoral…

  Răspunde

Leave a Comment

Arhiva Gazeta de SUD
Scroll to top