You Are Here: Home » Sport » Cupa  „Toamna de aur”

Cupa  „Toamna de aur”

  Duminica trecută, s-au disputat primele meciuri contând pentru Cupa raionului Cimişlia la fotbal „Toamna de aur”.

  Trofeul este instituit de către Asociaţia teritorială de fotbal Cimişlia şi Secţia cultură, tineret şi sport a Consiliului raional şi pentru el s-au încadrat în luptă opt formaţii din tot atâtea localităţi.

  În urma tragerii la sorţi, favoriţii acestor competiţii s-au întâlnit chiar în meciul de start de la Gura Galbenei, unde fotbaliştii din localitate au concurat cu cei din centrul raional. 

  Superioritatea gazdelor a fost mai mult decât evidentă, ele impunându-se cu scorul de 4:1.

  O partidă interesantă s-a disputat pe stadionul de la Batâr. Acolo, localnicii s-au confruntat cu selecţionata comunei Porumbrei.

  După consumarea timpului regulamentar, scorul era egal, căci fiecare echipă marcase în poarta adversă câte un gol. În aceste condiţii, s-a recurs la lovituri de la 11 metri. Mai precişi s-au dovedit a fi oaspeţii, care au învins cu scorul de 3:2.

  Formaţia satului Sagaidac a câştigat, fără mari probleme, întâlnirea susţinută pe teren propriu în compania reprezentativei comunei vecine Codreni.

  Gazdele au înscris de trei ori, păstrându-şi intactă propria poartă.

  Partida dintre echipele satului Mihailovca şi comunei Lipoveni nu a fost jucată din cauza neprezentării fotbaliştilor din localitatea din urmă, cărora li s-a acordat înfrângere tehnică – 0:3.

  Pentru poimâine sunt programate semifinalele. La Sagaidac, echipa din localitate se va întâlni cu reprezentativa de la Mihailovca, iar fotbaliştii din Gura Galbenei îi vor găzdui pe cei din Porumbrei.

About The Author

Number of Entries : 586

Leave a Comment

Arhiva Gazeta de SUD
Scroll to top