You Are Here: Home » Auto/Divertis » Bijuterii pe patru roţi la Salonul Auto de la Geneva-2014

Bijuterii pe patru roţi la Salonul Auto de la Geneva-2014

Maşini de lux, concepte inovaţionale ce te impresionează prin design şi prin tehnologii ce reprezintă viitorul. De toate pot fi găsite la expoziţia auto de la Geneva. La cel mai important salon auto din lume sunt expuse 900 de bijuterii pe 4 roţi.

www.caranddriver.com

www.caranddriver.com

Salonul auto de la Geneva le pregăteşte tot felul de surprize celor care îi trece pragul, scrie Protv.ro: de la maşini concept de sute de mii de euro, super-rapide, la vehicule comode, de oraş, dotate însă cu ultimele tehnologii. Lamborghini Huracan (foto) îşi va face debutul mondial la Geneva. Vehiculul parcă „zboară” cu 325 de kilometri pe ora şi atinge sută de kilometri în 3,2 secunde. Compania germană EDAG va prezenţa caroseria viitorului – „Genesis” – creată cu ajutorul roboţilor, laserelor şi a unor tehnici ultramoderne.

Mai aproape de realitate este Mini Clubman, un vehicul concept. Mai lung şi mai lat decât modelele precedente. Noul Mini nu impresionează prin design, ci prin tehnologia modernă de la bord, inclusiv un sistem care se adaptează la condiţiile de drum, la o atingere de buton, pentru a nu distrage atenţia şoferului.

caranddriver.com

caranddriver.com

Compania Rinspeed promite contrariul. Elveţienii vin la Geneva cu proiectul „XchaneE”, un sedan complet electric, care se conduce singur. Şoferul se poate relaxa admirând priveliştea sau uitându-se la un film.

www.caricos.com

www.caricos.com

La târgul auto va fi prezentat şi I-Road, produs de Toyota. Este o maşinuţă dotată cu motor electric, cu o autonomie de 45 de kilometri. Bateria trebuie pusă apoi la încărcat 3 ore.

www.autoblog.com

www.autoblog.com

About The Author

Number of Entries : 1696

Leave a Comment

Arhiva Gazeta de SUD
Scroll to top