You Are Here: Home » Administrația publică » Cimişlia » Bărbatul găsit mort la Mereni, ar fi stat câteva zile în câmp

Bărbatul găsit mort la Mereni, ar fi stat câteva zile în câmp

  Bărbatul  în vârstă de 46 de ani, care a fost găsit împuşcat la marginea unei fâşii forestiere de lângă satul Mereni, raionul Cimişlia ar fi stat în câmp deschis trei zile, până a fost găsit din întâmplare.
 
   Potrivit primarului comunei Albina, Nicolae Bâcos, bărbatul a fost văzut de un locuitor al satului Albina, care transporta îngrășăminte spre terenul agricol.

 „L-a văzut stând jos încă luni, însă acesta a crezut că bărbatul se odihnește. Când a mers joi în câmp, l-a văzut iarăși acolo, fapt ce i s-a părut suspect. Când s-a apropiat de bărbat, a văzut că acesta nu mai respiră și a alertat poliţia” – a declarat domnul Bâcos.  

Foto: deschide.md

   La momentul de față, armele tuturor vânătorilor din regiune au fost preluate de către oamenii legii, pentru investigasții.

  Reamintim că lângă cadavrul bărbatului a fost depistată o armă de vânătoare, încărcată cu două cartuşe. Organele de drept urmează să se pronunțe dacă bărbatul a fost omorât sau a avut loc un tragic accident, în urma căruia bărbatul s-ar fi împușcat întâmplător.

About The Author

Number of Entries : 572

Leave a Comment

Arhiva Gazeta de SUD

© 2013

Scroll to top