La Leova a început implementarea a două proiecte

La Leova a început implementarea a două proiecte

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc prima ședință, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale, ai operatorului economic, responsabililor tehnici și ai unității de implementare (Agenția de Dezvoltare Regională Sud), pentru a da stratul lucrărilor de implementare a două proiecte de importanță vitală pentru orașul Leova.

Este vorba de extinderea sistemului de canalizare pentru 750 de apartamente de aici și sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Constantin Spătaru” din localitate.
Ambele proiecte au o valoare comună de peste 100 de milioane de lei, sunt finanțate de Uniunea Europeană prin Agenția de Dezvoltare a Germaniei, cu contribuția Primăriei, a Consiliului Raional și a locuitorilor orașului.
Potrivit site-ului leova.org, primarul acestui oraș, Alexandru Bujorean, împreună cu membrii grupului de lucru, au efectuat o vizită de studiu la șantierul liceului și au discutat la fața locului momentele tehnice apărute în procesul de efectuare a lucrărilor.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed