Cinci etape, disputate în Divizia A la fotbal

Cinci etape, disputate în Divizia A la fotbal

În plină vară, la 24 iulie curent, a fost dat startul ediției ordinare a Campionatului Republicii Moldova la fotbal de dimensiuni mari între bărbați.

În eșalonul secund al sportului-rege, alături de alte 11 formații din diferite colțuri ale țării noastre, la aceste competiții participă și trei echipe din regiunea de Sud, care reprezintă municipiile Cahul și Comrat, precum și localitatea Selemet din raionul Cimișlia.
Vinerea și sâmbăta precedentă s-au jucat meciurile din cadrul etapei a cincea.
Cel mai bine dintre loturile “sudice” evoluează, până în prezent, “Spartanii” de la Selemet, care ocupă locul trei în clasament cu 10 puncte la activ, după ce au repurtat trei victorii, au înregistrat o egalitate și au suferit o pierdere, golaveraj 13-2.
Printre primele șase formații se regăsește și Fotbal Club Cahul-2005, cu un total de nouă puncte, care a biruit în trei întâlniri, iar în două partide a fost învins, marcând nouă goluri și scăpând șapte mingi în propria poartă.
Relativ slab se prezintă clubul de fotbal “Olimp” (Comrat): o victorie, o remiză și trei nereușite, patru goluri marcate și zece scăpate, el situându-se pe locul 12 din, amintim, 14 participanți.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed