Ştefan Vodă

Diaspora se implică în dezvoltarea satului Copceac din raionul Ștefan Vodă

1 Mins read

În urma evaluării proiectelor depuse în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” au fost selectate 42 de autorități publice locale care vor beneficia de finanțare în cadrul programului respectiv.

Printre câștigători se regăsește și o autoritate publică locală din raionul Ștefan Vodă. Este vorba de primăria satului Copceac, care a înaintat proiectul „Un parc modern prin implicarea fiecăruia”. Acesta urmează să fie implementat până la finele anului 2020.
De menționat că, în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”, în raionul vecin, Căușeni, vor fi finanțate patru proiecte: în satele Tănătari, Taraclia, Sălcuța și în orașul Căinari.
Implicarea mai activă a autorităților publice locale, a diasporei, a asociațiilor băștinașilor dau roade bune.
Ion CIUMEICĂ

Related posts
SocialŞtefan Vodă

Poliția de Frontieră la acțiunea socială „Un arbore pentru dăinuirea noastră”

1 Mins read
Acțiunea socială „Un arbore pentru dăinuirea noastră” a mobilizat, la 24 octombrie curent, întreaga echipă a Poliției de Frontieră din Republica Moldova….
CulturalŞtefan Vodă

Doi interpreţi din zona de sud au devenit premianți ai Concursului naţional al fluierarilor

1 Mins read
Pe parcursul lunii iulie, s-a desfășurat Festivalul-concurs naţional al interpreţilor fluierari „Nistrule cu apă lină”, ediţia a X-a, organizat de către Centrul…
Ştefan Vodă

Feşteliţa din raionul Ştefan Vodă va avea un parc fotovoltaic

1 Mins read
Un parc fotovoltaic cu o capacitate de 300 kW pentru producerea energiei electrice va fi construit în satul Feşteliţa din raionul Ştefan…
Abonează-te pentru a afla primul ultimele noutăți!