Tragedie într-o familie din Cârpești, Cantemir

Tragedie într-o familie din Cârpești, Cantemir

Durere fără margini într-o familie din Cârpești, Cantemir, după ce un copil de șapte ani a decedat în somn. Dimineață, micuțul nu se simțea prea bine și s-a culcat, iar după ceva timp mama acestuia nu l-a mai putut trezi și a chemat ambulanța, echipajul căreia, spre regret, a constatat decesul copilului.

Potrivit Cristinei Ciobanu, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir, mama, în vârstă de 31 de ani, a comunicat la serviciul 112 că fiul ei de 7 ani, în timp ce se afla în odaia lui, a făcut febră, după care a adormit și… nu s-a mai trezit. La fața locului s-a stabilit că minorul s-a trezit la în jurul orei 7:00, a privit ceva timp televizorul împreună cu fraţii lui, apoi a vomitat. Fiind întrebat de părinţi dacă se simte rău, a răspuns că nu îl doare nimic şi că vrea doar să doarmă, adormind în jurul orei 8:00. La ora 13:50, când mama a vrut să-l trezească, a observat că acesta nu prezenta semne de viaţă. Toate circumstanțele tragediei urmează a fi investigate de organele competente, a declarat Cristina Ciobanu. Potrivit aceleiași surse, nu au fost depistate semne de moarte violentă pe corpul minorului.
Solicitate de corespondentul nostru, autoritățile locale au comunicat că familia băiatului este din categoria celor nefavorabile, părinții trăiesc în concubinaj. Copilul decedat, elev în clasa I a gimnaziului „Ștefan cel Mare” din Cârpești, era al patrulea în familie, în prezent mama acestuia fiind însărcinată.

Ion DORU

P.S. Când materialul era deja pregătit pentru tipar, de la secția medico-legală Cantemir a parvenit Certificatul medical constatator, potrivit căruia cauza directă a decesului minorului a fost insuficiența cardiacă.

You May Have Missed