CahulSport

Mircea Bragagiu, dublu campion la sambo

1 Mins read

54 de poliţişti de frontieră şi-au demonstrat calităţile de luptători în cadrul campionatului Poliţiei de Frontieră la lupta sambo, ediţia 2020, comunică ziuadeazi.md.
Participanții au disputat întâietatea în cadrul a două clasamente, individual și cel pe echipe, concurând la diferite categorii de greutate.
Mircea Bragagiu, polițistul de frontieră din Cahul, a devenit campion in cântarul de 82 kg.
El s-a clasat, în premieră, pe locul întâi și la categoria „Open”, în care au luptat 10 doritori, indiferent de categoria de greutate.
Acest reprezentant al Direcției regionale Sud din cadrul Poliției de Frontieră a fost distins și pentru demonstrarea celei mai bune tehnici de luptă.
Menționăm că Mircea Bragagiu este un luptător de jiu-jitsu brazilian, discipolul unei școli specializate de lupte din municipiul Cahul.

Ion CIUMEICĂ

Related posts
CantemirSport

A fost inaugurat un teren de minifotbal la baștina dinastiei Epureanu

2 Mins read
La finele săptămânii trecute, în satul Cârpești, raionul Cantemir, localitatea de baștină a fraților Sergiu și Alexandru Epureanu, cu suportul Federației Moldovenești…
CahulEducație

La Cahul va fi creat Centrul EU4Innovation – un centru regional de excelență în IT

3 Mins read
La Cahul urmează a fi creat un centru regional de excelență în IT – „Startup City Cahul”. În acest sens, Ministerul Economiei…
Cahul

Concurs public pentru concesionarea zăcământului de apă minerală „Cahul”

2 Mins read
Recent, a avut loc o ședință pe subiectul concesionării zăcământului de apă minerală „Cahul” în cadrul proiectului „Reabilitarea zonei de odihnă și…
Abonează-te pentru a afla primul ultimele noutăți!