Un bărbat din raionul Cimișlia a fost împușcat mortal

Un bărbat din raionul Cimișlia a fost împușcat mortal

La 23 februarie curent, în jurul orei 17.45, un bărbat în vârstă de 65 ani dintr-o localitate a raionului Cimișlia a tras două focuri dintr-o armă de vânătoare în direcția altui bărbat.

În seara zilei de duminică, 23 februarie curent, la Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție (IP) Cimișlia a parvenit informația telefonică precum că un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor al unei comunități din acest raion, în urma unui conflict la domiciliul unui consătean de aceeași vârstă, a tras două focuri în direcția bărbatului dintr-o armă de vânătiare, însă proprietarul locuinței a fugit și gloanțele, care au nimerit în ușă, nu l-au atins, transmite portalul de știri echipa.md.
După aceasta, agresorul a ieșit în stradă cu arma și a mers la un alt consătean, în vârstă de 59 ani, cu care se afla în relații ostile. Întâlnindu-l pe acesta din urmă în stradă, agresorul a mai efectuat două împușcături în direcția victimei, în regiunea spatelui. În urma leziunilor cauzate, bărbatul a decedat pe loc.
La fața crimei s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Cimișlia. Urmare a acțiunilor săvârșite, a fost deschis un dosar penal.
Arma cu care s-a comis infracțiunea a fost descoperită și confiscată. S-a stabilit că aceasta era deținută ilegal, iar făptașul a fost reținut cu participarea angajaților Brigăzii de Destinație Specială „Fulger” și plasat în Izolatorul de detenție provizorie al IP Cimișlia.
După cum s-a constatat, infractorul se afla în evidența medicului narcolog.
Informația a fost confirmată de către Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cimișlia.
Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed