Ziua poliției naționale, la Cantemir

În cadrul festivității prilejuite de împlinirea a 29 de ani de la înființarea Poliției Naționale, care s-a desfășurat la Cantemir, comisarul-șef al IP, locotenent-colonelul Vitalie Miron, a adresat sincere felicitări colegilor, tuturor angajaților care stau la paza ordinii publice. El a menționat că poliţia, ca organ de combatere a criminalităţii, a parcurs o cale îndelungată de formare şi desfăşurare a structurii sale şi tradiţiilor profesionale, ajustându-și activitatea la noile exigențe și realități. comisarul le-a urat tuturor sănătate, bunăstare, optimism, izbândă și noi realizări în activitate.

Prezent la manifestare, Iurie Mihăescu, vicepreședinte al raionului, a ținut să menționeze că, de-a lungul anilor, polițiștii au demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism, exprimându-și speranța că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care au dat ei dovadă, în activitatea de zi cu zi, servesc drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, lupta contra criminalităţii.
Cuvinte de recunoștință a adresat celor prezenți și procurorul raionului, Adrian Procoavă, care a punctat și sarcinile-cheie care le revin tuturor celor încadrați în combaterea infracțiunilor, în protejarea populației. Și părintele Igor Ciobanu a venit cu sincere felicitări, aprecieri ale activității polițiștilor, urându-le sănătate, pace și liniște în familie, prosperitate tuturor angajaţilor Inspectoratului de Poliție, veteranilor, familiilor acestora.
După ce au fost înmânate semnele de gratitudine pentru profesionalism, curaj și devotament, din partea Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliției, comisarul-șef Vitalie Miron a declarat următoarele: sunt convins că efectivul Inspectoratului de Poliție Cantemir va depune şi în continuare toate eforturile pentru a depăşi greutăţile de moment, asumându-şi angajamentul de a activa mai eficient pentru asigurarea ordinii, a securităţii şi liniştii în teritoriu.
Text și imagine:
Ion DORU