Cimişlia

„Servesc Republica Moldova”

1 Mins read

Aceste cuvinte au fost rostite de mai multe ori în cadrul ședinței festive a angajaților Inspectoratului de Poliție Cimișlia, care a avut loc săptămâna precedentă.

Evenimentul a fost consacrat împlinirii a 29 de ani de la înființarea Poliției Naționale. Cu acest prilej, asistenței au adresat cordiale mesaje de felicitare mai multe persoane, inclusiv: Oleg Doni, șeful Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia, Sergiu Mocanu, procurorul șef al acestui raion, Iurie Hemei, preot militar, Pavel Gorban, conducătorul organizației raionale a veteranilor Ministerului Afacerilor Interne, Nicolae Cecati, președintele organizației raionale a Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova.
Cei prezenți au cinstit printr-un moment de reculegere memoria colegilor căzuți în luptele pentru apărarea independenței și integrității țării noastre, dar și în timpul exercitării obligațiilor de serviciu.
Pentru atitudine conștiincioasă în îndeplinirea misiunii, pentru serviciu plin de abnegație, un grup mare de polițiști a beneficiat de insigne, medalii, diplome de onoare, premii bănești și cadouri de preț. De asemenea, unii angajați ai organelor de interne au fost avansați în grad.
Organizatorii manifestării au avut grijă ca să-i menționeze și pe veteranii muncii din domeniul respectiv, pe agenții economici care le acordă ajutor, pe reprezentanții organizațiilor neguvernamentale cu care cooperează, printre aceștia numărându-se și membrii asociațiilor obștești „Bunicii grijulii” și „Nepoțeii grijulii”.
După încheierea întrunirii, oaspeții au fost invitați la o excursie în cadrul Inspectoratului de Poliție Cimișlia.

Ion CIUMEICĂ

Related posts
CimişliaSocial

Târgul ovinelor și caprinelor se va desfășura la Cimișlia

1 Mins read
Târgul ovinelor și caprinelor se va desfășura în acest weekend, 7-8 noiembrie, la Cimișlia. Acesta va începe la ora 10:00, în ambele…
CimişliaEducație

A fost inaugurat un nou bloc al Liceului „Mihai Eminescu” din orașul Cimișlia

1 Mins read
Pe 27 octombrie, a avut loc inaugurarea blocului pentru clasele primare ale Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Cimișlia. La eveniment au participat…
Administrația publicăCimişlia

Ședință cu primarii raionului Cimișlia

2 Mins read
La începutul săptămânii curente, în incinta Consiliului Raional Cimișlia s-a desfășurat o ședință de lucru cu primarii localităților din această unitate teritorial-administrativă….
Abonează-te pentru a afla primul ultimele noutăți!