SocialŞtefan Vodă

Caravana de Crăciun din Germania a ajuns la Ștefan Vodă

1 Mins read

1200 de copii din raionul Ștefan Vodă s-au bucurat de cadouri şi mesaje de Crăciun, expediate de către 1200 de familii din Germania.

Darurile de Crăciun, informează pagina electronica a Consiliului Raional Ștefan Vodă, au fost distribuite, săptămâna trecută, de către reprezentanții clubului german „Round table Deutschland” („Masa rotundă”), împreună cu voluntari din Moldova. Pachetele conțineau lucruri noi: haine, rechizite școlare, cărți, obiecte de igienă personală.
Acțiunea de bază a avut loc în Casa de cultură din centrul raional, dar două echipe au plecat în diferite localități ale raionului Ștefan Vodă pentru a înmâna cadourile copiilor aflați în dificultate și din familii social-vulnerabile. Au fost vizitate grădinițele, gimnaziile din mai multe comunități, dar și centrul social din satul Olănești.
Această acțiune de caritate a demonstrat încă o dată că oameni cu inimă mare sunt oriunde, iar bunătatea sufletească nu cunoaște hotare.
Vasile Maxim, președintele raionului, a mulțumit reprezentanților clubului „Masă rotundă” pentru gestul lor nobil de a aduce bucurie copiilor în ajunul sărbătorilor de iarnă.
Cuvinte de recunoștință au adresat și beneficiarii Centrului social „Încredere” din orașul Ștefan Vodă, cărora Tatiana Bostan, șefă interimară a Direcției raionale de asistență socială și protecție a familiei, le-a înmânat cadouri din partea copiilor germani.

Ion CIUMEICĂ

 
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!